Sectionale poorten

Zoekt u een kwalitatieve sectionaalpoort? Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit. Wij produceren uw poort in onze eigen atelier, installeren alles zelf ter plaatse en zorgen dat uw sectionale poort perfect afgewerkt wordt. Indien gewenst, kunnen wij de poort ook automatiseren.

Om een prijsofferte te bekomen, kan u ons via mail een prijsvraag doorsturen. Daarbij is het belangrijk om ons de afmetingen (breedte en hoogte) door te geven. Graag weten wij ook welk type paneel u verkiest.

Wij werken het vaakst met volgende panelen:

Vlak gladde panelen: deze panelen zijn volledig vlak afgewerkt en hebben geen belijning in het paneel. Dit paneel geeft een strak uitzicht aan uw sectionale poort en wordt erg vaak toegepast bij strakke architectuur.

Vlakke panelen in woodgrain (houtnerfstructuur): deze panelen zijn afgewerkt met een houtnerfstructuur en hebben eveneens geen belijning in het paneel. Deze panelen passen erg goed bij een klassieke woning met een moderne uitstraling.

Breed gelijnde panelen in woodgrain (houtnerfstructuur): deze panelen zijn afgewerkt met een houtnerfstructuur en hebben per paneel één horizontale belijning in het paneel. Deze panelen passen erg goed bij een klassieke woning en hebben een groter traagheidsmoment dan de vlakke panelen. Dat wil zeggen dat erg brede poorten minder doorbuigen.

Verticaal gelijnde panelen: deze panelen hebben een verticale belijning en lijken erg op houten sectionaalpoorten. Deze uitvoering wordt vaak toegepast bij woningen in pastoriestijl. Om de look van deze prachtige poort compleet te maken, wordt er vaak gekozen voor een plint onderaan en een makelaar in het midden.

Hieronder kan u enkele van onze realisaties zien en de benaming van het type paneel dat gebruikt werd:
VLAK GLAD
VLAK WOODGRAIN (HOUTNERFSTRUCTUUR)
BREED GELIJND WOODGRAIN (HOUTNERFSTRUCTUUR)
VERTICAAL GELIJND
Vorige
Volgende
Wij hebben nog andere panelen die op aanvraag beschikbaar zijn. Wenst u een doorloopdeur in uw poort of raampjes om natuurlijk licht in uw garage te krijgen, geef dit dan zeker ook door bij uw prijsvraag.