Hekwerk

Zoekt u een kwalitatief toegangshek? Wij werken met een Belgische producent die uw toegangshek volledig op maat maakt in Vlaanderen. Wij installeren alles zelf ter plaatse en zorgen dat uw hek perfect afgewerkt wordt. Indien gewenst, kunnen wij de hekken ook automatiseren.

Om een prijsofferte te bekomen, kan u ons via mail een prijsvraag doorsturen. Daarbij is het belangrijk om ons de afmetingen (breedte en hoogte) door te geven. Graag weten wij ook welk type hek u verkiest.

Er bestaan volgende 4 types hekken:

1. Enkel draaiende vleugel: hierbij draait het hek op één as open.

2. Dubbel draaiende vleugel: hierbij draait het hek in twee delen open op de linker- en rechteras. De vleugels kunnen gelijk verdeeld worden, maar kunnen ook asymmetrisch ingedeeld worden.

3. Een schuifhek met een rail: hierbij schuift het hek zijdelings open en wordt er een dragende rail voorzien over de volledige lengte van het schuifhek.

4. Een vrijdragend schuifhek: hierbij is er geen rail vereist in de grond. Om het "zwevende" hek in evenwicht te houden zonder rail, is er wel steeds een grotere lengte nodig van het hek ten opzichte van de gewenste vrije doorgang. Er kan ook steeds een vast gedeelte voorzien worden dat dus niet kan bewegen.

Uiteraard is het ook belangrijk om te vermelden welk model u wenst. Hieronder kan u enkele van onze realisaties zien en de benaming van het model:
FRESNO
ELLENTON
ZANESVILLE
FILMORE
ASTORIA
ELLENTON
Vorige
Volgende
U kan nog meer verschillende modellen vinden op de site van onze leverancier: