Portes sectionnelles

Zoekt u een kwalitatieve sectionaalpoort? Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit. Wij produceren uw poort in onze eigen atelier, installeren alles zelf ter plaatse en zorgen dat uw sectionale poort perfect afgewerkt wordt. Indien gewenst, kunnen wij de poort ook automatiseren.

Pour recevoir un devis, c'est nécessaire de nous donner les dimensions (largeur et hauteur) et le type des panneaux.

Nous travaillons surtout avec les panneaux suivants:

Tout lisse sans nervures: le panneau pour l'architecture ultra moderne.

Vlakke panelen in woodgrain (houtnerfstructuur): deze panelen zijn afgewerkt met een houtnerfstructuur en hebben eveneens geen belijning in het paneel. Deze panelen passen erg goed bij een klassieke woning met een moderne uitstraling.

Breed gelijnde panelen in woodgrain (houtnerfstructuur): deze panelen zijn afgewerkt met een houtnerfstructuur en hebben per paneel één horizontale belijning in het paneel. Deze panelen passen erg goed bij een klassieke woning en hebben een groter traagheidsmoment dan de vlakke panelen. Dat wil zeggen dat erg brede poorten minder doorbuigen.

Verticaal gelijnde panelen: deze panelen hebben een verticale belijning en lijken erg op houten sectionaalpoorten. Deze uitvoering wordt vaak toegepast bij woningen in pastoriestijl. Om de look van deze prachtige poort compleet te maken, wordt er vaak gekozen voor een plint onderaan en een makelaar in het midden.

Ci-dessous vous pouvez retrouver des photos de quelques projects avec l'indication du panneau utilisé.
TOUT LISSE - SANS NERVURES
VLAK WOODGRAIN (HOUTNERFSTRUCTUUR)
BREED GELIJND WOODGRAIN (HOUTNERFSTRUCTUUR)
VERTICAAL GELIJND
Précédent
Suivant
Nous avons encore d'autres panneaux moins utilisés pour construire votre porte. Si vous voulez un portillon intégré ou des hublots, laissez-ous le savoir en demandant votre dévis.